Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Привітали волинського аграрія, який відпрацював у галузі понад пів століття

Тепла зустріч з колегами.

Фото зі сторінки Управління АПР Волинської ОДА у Facebook.

Привітали волинського аграрія, який відпрацював у галузі понад пів століття

Колишньому начальнику управління агропромислового розвитку Луцького райвиконкому Петру Маховикову виповнилося 80 років

Сьогодні 80-річний ювілей святкує Петро Андрійович Маховиков. З такою поважною датою привітали ювіляра начальник управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко та колеги-аграрії, інформує Управління АПР Волинської ОДА.

Петро Маховиков розпочав свою трудову діяльність у 1959 році комбайнером в колгоспі «Кронштадт» Костюковичівського району Могилівської області Білорусії. З 1968 року працював на Волині – головним інженером колгоспу ім. Мічуріна, заступником голови колгоспу «Дружба», головою колгоспу ім. Мічуріна Луцького району, начальником управління агропромислового розвитку Луцького райвиконкому, першим секретарем Луцького міськкому партії. В травні 1990 року був обраний головою Ради агропромислових формувань області, у 1991 – 1993 роках очолював управління сільського господарства і продовольства.

Петро Андрійович зарекомендував себе як компетентний, досвідчений керівник, вмілий організатор, який оперативно і успішно вирішував усі питання, проблеми господарської діяльності області.

За цей період зарекомендував себе як компетентний, досвідчений керівник, вмілий організатор, який оперативно і успішно вирішував усі питання, проблеми господарської діяльності області.

З моменту виходу на заслужений відпочинок завжди цікавиться досягненнями в аграрному секторі Волині, законодавчими змінами в частині приватизації, ринку земель сільськогосподарського призначення.

Telegram Channel