Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Сімейний лікар, яка щодня долала велосипедом 9 кілометрів до роботи, отримала службовий автомобіль (Фото, Відео)

Робота загартовує і морально, і фізично.

Фото: з фейсбук-сторінки Катерини БЛЯШИК.

Сімейний лікар, яка щодня долала велосипедом 9 кілометрів до роботи, отримала службовий автомобіль (Фото, Відео)

Сімейний лікар Межиситівської амбулаторії, що на Ратнівщині Катерина Бляшик тепер має транспорт

Катерина Бляшик, яка живе за 9 кілометрів від амбулаторії, де працює, на роботу діставалася різними, іноді досить екстремальними способами. На велосипеді, автостопом, трактором, зрештою як доведеться. Про це із притаманним почуттям гумору ділилася з користувачами фейсбуку. 

– Добрий день, можна зайти? Ні, то я, лікар. Та чесно, он навіть маю тонометр та пульсоксиметр у наплічнику. Просто їхала велосипедом 8 км. В дощ, проти вітру. Нічого, нічого, сидіть. Я у вбиральні переодягнусь. Бережімо один одного», – із посмішкою до проблем і любов’ю до пацієнтів підписує Катерина Бляшик у фейбуці фото одного із «дощових» робочих днів.

 

 «Нажаль, асфальтована дорога тут є рідкісним явищем. Тому, після 10ти хвилин дорожнього релаксу заїжджаю в ліс- з поганою дорогою, але свіжим повітрям», - ділилася враженнями від поїздки дівчина, яка ще й у дорозі примудрялася читати книжку:

А зимою «відкрила новий спосіб доставки на роботу - на причепі! І поки я чекаю на машинку - вібромасаж, повітряні ванни, інгаляції з хвоєю і ще багато корисних процедур протягом дороги забезпечені»:

«Я чекаю виборів напевне найбільше, бо перед ними обіцяли вручити машину! Ще трошки почекайте, мої любі пацієнти, скоро я не буду являтися на роботу як бомж, поспішаючи замінити мокрий одяг та взуття, бо ви і так чекали довго під кабінетом поки я вранці зроблю перев'язку тяжкому пацієнту, відвідаю температурячу дитинку вдома, здійсню декілька телефонних консультацій по дорозі на роботу в інше село і нарешті приступлю до прийому в амбулаторії, де затримаюсь до ночі, бо вдень зазвичай у нас немає інтернету!» – нещодавно написала катерина Бляшик.

 Тож тепер навіть найвіддаленіші куточки нашого королівства не залишаться без допомоги.

Втім, як зізнається молодий лікар, робота загартовує і морально, і фізично.

 

 А днями Катерина Бляшик поділилася радісною новиною: «Межиситівська АЗПСМ від тепер має транспорт!  З Нового Року складаємо план виїздів до сіл, де будемо приймати наших пацієнтів. Тож тепер навіть найвіддаленіші куточки нашого королівства не залишаться без допомоги», - написала сімейний лікар. Дівчина подякувала всім причетним до приємного завершення 2020 року.

 

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel