Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Митрополит Михаїл закликав волинян вивчати свій родовід і не називати дітей «модними» іменами

Оце так!

Фото 12kanal.com

Митрополит Михаїл закликав волинян вивчати свій родовід і не називати дітей «модними» іменами

Про це архієрей говорив під час проповіді на завершення недільного Богослужіння в кафедральному соборі Святої Трійці

Чи важливо знати своє походження? Про це розповів митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення недільного Богослужіння в кафедральному соборі Святої Трійці, інформує Волинська єпархія ПЦУ.

Владика торкнувся цього питання, оскільки в неділю перед Різдвом Христовим, святих отців, в Євангелії читається книга родоводу Ісуса Христа.

Згадуючи, як часто дають новонародженим «модні» імена, архіпастир зазначив, що колись ім’я малечі вибирав найстарший член родини.

Згадуючи, як часто дають новонародженим «модні» імена, архіпастир зазначив, що колись ім’я малечі вибирав найстарший член родини. Адже він вважався найдосвідченішим, тож обирав ім’я того, хто був у роду успішним, аби дитя наслідувало його здобутки.

При хрещенні дається одне ім’я, яке буде супроводжувати людину по життю. Обираючи, як називатиметься ваша дитина, не слідкуйте за модою, переконує архіпастир, досліджуйте свій родовід, аби знати про всіх членів вашої родини і передавати ці знання із покоління в покоління. Пам’ятайте традиції та нехай ваші діти стануть славними продовжувачами вашого роду. «Шукайте своє походження», – закликає високопреосвященний.

Telegram Channel