Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські монахи – серед переможців премії «Ті, що вражають»

Волинські монахи – серед переможців премії «Ті, що вражають»

Головні герої року, що минув, — лікарі

ТСН підбила підсумки щорічної премії «Ті, що вражають». Серед 19 номінантів 2020-го голосуванням читачі сайту ТСН обрали сімох переможців — тих, хто у минулому році проявив мужність, милосердя, самопожертву, та яких вважають героями року.

Найбільше голосів наші глядачі віддали за медиків реанімації дев'ятої столичної лікарні, які з початку року прийняли виклик та іноді ціною власного здоров'я, без відпочинку - рятували людей від коронавірусу.

Ще одну статуетку посмертно отримає лікар Іван Венжинович з Тернопольської області. Саме його світлину ви бачили на рекламних щитах під час кампанії «Дякуємо за життя». Він уберіг сотні життів, але сам урятуватися не зміг.

Премію «Ті, що вражають» отримають також волинські монахи, які під час весняного локдауну організували доставку медиків на роботу і жінка, що просто посеред лісу врятувала від катувань собаку. 

Карина Статищак, яка попри втрату ноги не здалась, натомість почала танцювати — ще один наш переможець.

Премію отримають монахи із Жидичина, які під час весняного локдауну возили медиків на роботу 

Серед переможців також 15-річний Сергій з міста Угринів, який врятував друга з пожежі та черкащанка Тетяна, яка віддала свою нирку синові і стала першим донором органа в своєму місті.

Наступного тижня ТСН покаже історії цих героїв, які вразили всю країну, у своїх випусках. 

Читати також: Скільки заплатили дітям за участь у ролику Зеленського

 

Джерело: ТСН.
Telegram Channel