Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Погода на вівторок, 5 січня: дощ, та ще й з вітром

Невже у небесній канцелярії щось наплутали?!

Фото kurs.if.ua

Погода на вівторок, 5 січня: дощ, та ще й з вітром

Зима поки явно відпочиває від своїх обов'язків

Якою буде погода на Волині завтра:

5 січня синоптики прогнозують у Луцьку хмарну погоду. Дощ. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3º тепла, вдень 3-5º тепла.

Хмарно буде також і на теренах Волинської області. Дощ. Вітер східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5º тепла, вдень 1-6º тепла.

Найтепліше 5 січня було у 1988-му році – плюс 7,6 градуса, найхолодніше – у 1947-му році – мінус 24,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

5 січня вшановується пам’ять святих Теодула (Федула), Саторника та інших. З цього дня уже розпочиналась активна підготовка до Різдвяних свят: прийнято було прибрати будинок і готувати кутю. Наші пращури за погодою цього дня передбачали погоду листопада. Для цього дня характерна вітряна погода, тому в минулі часи говорили: «Прийшов Федул, вітер подув» — що вказувало на хороший урожай. Сприятливою ознакою для врожаю вважаються ясні дні під час усього Різдвяного посту (28 листопада — 6 січня).

Прогноз погоди на післязавтра:

6 січня триматиметься хмарна з проясненнями погода. Вночі дощ з мокрим снігом, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Місцями слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 0-5º тепла.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel