Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Вірю, що американський народ стане на захист демократії і правопорядку – Порошенко про події у Вашингтоні

Лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко прокоментував останні події у Вашингтоні.

Фото eurosolidarity.org.

Вірю, що американський народ стане на захист демократії і правопорядку – Порошенко про події у Вашингтоні

Останні події у Вашингтоні – це наслідок політичної безвідповідальності і справжній виклик американській демократії. Про це у фейсбуці пише п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко

«Глибоко шокований подіями у Капітолії. Справжній виклик для американської демократії! Чітке підтвердження жахливих наслідків політичної безвідповідальності, насильницької і егоїстичної риторики.

Вірю, що американський народ стане на захист демократії, свободи та правопорядку. Україна солідарна з Вами!

Deeply shocked by the events in the Capitol Hill. A real challenge to the American democracy! It is a clear evidence of the grave consequences of political irresponsibility, violent and egoistic rhetoric.

I believe that the American people will stand for democracy, freedom and order. Ukraine is in solidarity with You!»

Бажаю успіхів демократичній адміністрації Білого Дому на непростому шляху протидії численним викликам сьогодення, яких лише побільшало.

Про це повідомляє eurosolidarity.org.

Читайте також: Порошенко: «Переобрання Ненсі Пелосі спікером Палати Представників США – гарна новина для України».

Також Петро Порошенко привітав Джо Байдена з утвердженням перемоги у Конгресі і подякував республіканській адміністрації США.

 

 «Вітаю обраного Президента США Джо Байдена з утвердженням перемоги на рівні Конгресу!

Здається, ні в кого серед справжніх друзів США не було сумнівів саме у такому результаті. Завжди згадую його слова, ще на посаді віце-президента США, про те, що у разі необхідності він завжди відкритий для України.

Бажаю успіхів демократичній адміністрації Білого Дому на непростому шляху протидії численним викликам сьогодення, яких лише побільшало.

Слова своєї глибокої вдячності адресую і республіканській адміністрації США, у співпраці з якою ми продовжували нарощувати нашу стійкість. В Україні щиро цінують стратегічне партнерство і союзництво Сполучених Штатів Америки на засадах твердої двопартійної підтримки України. Виборчі змагання позаду, попереду зміцнення трансатлантичної єдності і солідарності!»

Telegram Channel