Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Незламна волинянка потрапила у фінал всеукраїнського конкурсу

Наша землячка зуміла перемогти саму себе.

Фото із сімейного архіву Валентини БОРУСЕВИЧ.

Незламна волинянка потрапила у фінал всеукраїнського конкурсу

Творчі змагання мають на меті надихнути людей з інвалідністю на пошук нових форм творчості, допомогти їм зміцнити дух та подолати складні життєві обставини та фізичні обмеження, сприяти розвитку креативного простору для спілкування людей непростої долі

На початку грудня газета «Волинь» опублікувала матеріал про незвичайну жінку з Володимир - Волинського – Валентину Борусевич, яка взяла участь в онлайн – фестивалі «Незламні духом», який стартував 21 листопада, в День Гідності й Свободи.

 Пані Валентина на цей творчий конкурс у номінації «Образотворче мистецтво» представила блокнот під милозвучною назвою «Гармонія», прикрашений точковим розписом.

Роботу Валентини Борусевич відібрали у фінал, де 10 людей з України будуть виборювати перемогу далі.

Вдале поєднання кольорів, чіткість ліній створили чудесний колоритний малюнок. Мисткиня, волонтерка, керівник громадської організації «Стимул осіб з інвалідністю», жінка з 2-ю групою інвалідності, вона зуміла перемогти саму себе – є переможцем спортивних Всеукраїнських змагань для людей з інвалідністю, стала дипломантом Всеукраїнських та міжнародних фестивалів творчості. Опанувала більше 14 видів технік декоративно – прикладного мистецтва.

Читайте також: Дід найграмотнішої українки дружив з Іваном Франком, а сама вона — ​із Жаком Шираком.

Пані Валентина не приховувала задоволення від великої кількості «лайків», які схвалили її виставлену у фейсбуці роботу. Це дало можливість їй перейти в другий тур конкурсу, де відбиралися кращі десять, за які знову ж таки голосували переглядачі в Інтернеті. І ось у Різдвяні дні майстриня отримала гарний подарунок – повідомлення від організаторів фестивалю «Незламні духом».

Роботу Валентини Борусевич відібрали у фінал, де 10 людей з України будуть виборювати перемогу далі.

На своїй фейсбучній сторінці пані Валентина щиро подякувала усім за кожен голос, а шановним жюрі - за оцінку її творчості. «Звісно, переможцями усі не стануть, але приз глядацьких симпатій я можу отримати, знову ж таки з вашою допомогою», - написала учасниця конкурсу – наша героїня.

 

 

Telegram Channel