Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині покарали тракториста за другу п'янку за кермом

Тепер чоловікові доведеться потрусити калитку.

Фото pixnio.com.

На Волині покарали тракториста за другу п'янку за кермом

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 130 КУпАП

Про це йдеться в постанові суду від 18 грудня.

На чоловіка протягом року вже накладали адміністративне стягнення за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп`яніння. Втім, він знову 15 жовтня 2020 року, керуючи саморобним трактором, по вулиці Центральній в селі Забужжя Любомльського району в порушення пункту 2.5 Правил дорожнього руху відмовився від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп`яніння, чим вчинив правопорушення, передбачене частиною 2 статті 130 КУпАП.

Реклама Google

Суд вирішив накласти на порушника стягнення у вигляді штрафу в розмірі 20,4 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.

На розгляд справи порушник не з`явився, хоча про дату та місце розгляду судом повідомлявся, в тому числі шляхом публікації на офіційному сайті суду судового оголошення.

Читайте також: Як українські трактористи, комбайнери і коваль в Єгипті відпочивали (Відео).

Винність чоловіка у вчиненні правопорушення повністю стверджена матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями свідків, відеозаписом події, копією постанови суду в справі.

Суд визнав тракториста винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 130 КУпАП, і вирішив накласти на нього стягнення у вигляді штрафу в розмірі 20,4 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.

Telegram Channel