Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Синоптики попереджають про температурні коливання січня

Опади будуть помірними, скоріш за все, незначними.

Фото pogoda.meta.ua.

Синоптики попереджають про температурні коливання січня

Значні зміни температурних показників навіюють думки про потепління, але, як відомо, така погода оманлива

Народна прикмета свідчить: якщо в першій декаді січня сонячно й тепло, то у перших числах травня буде холодно і вітряно.

Чекаємо на морози

Згідно прогнозу синоптиків зима на декілька днів втратить своє панування, передавши права весні. Однак, це лише на перші 10 днів місяця. Друга декада січня обіцяє бути більш морозною, показники термометра будуть на відмітці мінус 5-7 градусів. Сонячні дні вдасться побачити по всій території держави лише напротязі першої декади місяця. Погода наприкінці січня буде стабільно морозною. 

Прогноз синоптиків  по регіонах країни

Синоптики свідчать, що погода протягом січні буде теплою, а кількість опадів не вразить своїми маштабами. На початку місяця буде потепління та підняття стовпчика термометра до 7 градусів зі знаком плюс, на території Західної України слід очікувати сонячну погоду з температурними показниками на рівні плюс 3 градуса. Наприкінці місяця погода порадує українців більш зимовою казкою:

  • температурний стовпчик постійно змінюватиме свою позначку, яка наблизиться до -5;

  • вологість повітря зберігатиметься на позначці 80%;

  • швидкість вітру становитиме 3-5 м/с.

У центральних регіонах України в січні температура триматиметься від +3 до 0 градусів. Опади будуть помірними, скоріш за все, незначними.

Telegram Channel