Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині поліція перевіряє, чи люди закривають маскою ніс і рот

Перевірки!

Фото ілюстративне.

На Волині поліція перевіряє, чи люди закривають маскою ніс і рот

На Волині поліція здійснює превентивні заходи щодо дотримання карантинних обмежень 

За період введення локдауну, із 8 січня 2021 року, правоохоронці провели 196 відпрацювань щодо дотримання суб’єктами господарювання карантинних обмежень. Загалом перевірили понад тисячу закладів: магазинів, кафе, ресторанів тощо.

Про це інформують в пресслужбі поліції Волинської області

Щоденно на території області працює близько чотирьох десятків  мобільних груп, у тому числі спільні із представниками Держпродспоживслужби.

Вже покарали людей без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Під час перевірок за три дні, з 8 по 10 січня, поліцейські виявили 92 порушення. У результаті – склали 10 протоколів за  ч. 1 ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами) та винесли 82 постанови ч. 2 ст. 44-3 (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, вандали розмалювали стіну Луцького замку.

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel