Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Нововолинську створюють два пункти обігріву

Погрітися можна буде в приміщенні осередку Суспільної служби за адресою: м-н Шахтарський, 36, а також у будівлі колишнього гуртожитку на вулиці Сірка,5.,

Фото nov-rada.gov.ua.

У Нововолинську створюють два пункти обігріву

У місті готуються до морозів

У Нововолинську створюють два пункти обігріву. Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради. Про підготовку до їх відкриття йшлося сьогодні на нараді, яку провів міський голова Борис Карпус із керівниками  Нововолинського міського відділу У ДСНС України у Волинській області,  поліції, лікарні, виробничого управління комунального господарства та окремих громадських об’єднань й структурних підрозділів міськвиконкому.

Реклама Google

За даними метеопрогнозу на кінець тижня в Україні очікується зниження температури повітря. Для надання допомоги тим, хто потребуватиме допомоги у морозні дні, з наступної п’ятниці у приміщення Нововолинського осередку Суспільної служби, що знаходиться за адресою: м-н Шахтарський, 36, а також у приміщенні колишнього гуртожитку на вулиці Сірка,5, будуть функціонувати  пункти обігріву.  

Пункти обігріву працюватимуть цілодобово. Там можна буде випити гарячий чай.

Пункти обігріву працюватимуть цілодобово. Там можна буде випити гарячий чай. Свою допомогу продуктами харчування запропонували представники громадської організації «Світло Свободи», яку очолює депутатка міської ради Марина Єлева.

У випадку необхідності буде організовано надання першої медичної допомоги.

Читайте також: Морози до мінус 23 і снігопади: Луцьк готується до справжньої зими

Міський голова наголосив керівникам служб на   готовність та  оперативне реагуванні під час виникнення надзвичайної ситуації.

Telegram Channel