Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Хто керуватиме Камінь-Каширським райвідділом поліції

Створено 4 територіальних підрозділів поліції.

Фото: Камінь-Каширський відділ поліції.

Хто керуватиме Камінь-Каширським райвідділом поліції

Враховуючи зміни в адміністративно-територіальному устрої, наказом Національної поліції України затверджено нову організаційно-штатну структуру територіальних підрозділів ГУНП у Волинській області

Тож віднині на Волині чотири територіальні підрозділи поліції. Камінь-Каширський відділ поліції змінив свою назву та структуру. Відтепер підрозділ називається Камінь-Каширський районний відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Раніше він був заступником начальника відділу поліції - начальником слідчого відділення.

До складу відділу входять відділення поліції в Маневичах та відділ поліцейської діяльності у Любешові.

Новим керівником відділу став підполковник поліції Сергій Олексійович Редько. Раніше він був заступником начальника відділу поліції - начальником слідчого відділення.

Начальника Камінь-Каширського районного відділу поліції та його заступників, представив  очільник Головного управління Нацполіції в області полковник поліції Юрій Крошко. На заходах були присутні поліцейські та представники органів місцевого самоврядування.

Новий керівник відділу розповів, що розуміє обсяги роботи, за яку він несе відповідальність, та пообіцяв й надалі боротись зі злочинністю й охороняти публічну безпеку. Про це інформує Камінь-Каширський районний відділ поліції.

 

 

Telegram Channel