Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку на Шопена  – ДТП: винуватець був п’яний (Фото)

ДТП.

Фото патрульної поліції Волині.

У Луцьку на Шопена – ДТП: винуватець був п’яний (Фото)

Не надав перевагу в русі і створив аварію

ДТП сталась сьогодні, 13 січня на вулиці Шопена. Прибувши на місце автопригоди, патрульні встановили, що 24-річний водій автомобіля Daewoo Matiz на перехресті нерівнозначних доріг, рухаючись по другорядній дорозі не дав дорогу Renault Kangoo, який наближався до перехрестя головною дорогою.

24-річний водій автомобіля Daewoo Matiz, рухаючись по другорядній дорозі, не дав дорогу Renault Kangoo, який наближався до перехрестя головною дорогою. 

У результаті цього відбулося зіткнення.

На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав, автівки зазнали механічних пошкоджень.

Під час спілкування із керманичем Daewoo Matiz, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння показав результат – 1,76 проміле, що майже в 9 разів перевищує допустиму норму.

На кермувальника патрульні склали адміністративні матеріали за ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, за минулий рік на території області зареєстровано 147 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 35 таких ДТП були з травмованими, в яких 4 особи загинули та 50 травмувалися.

 

 

 

 

 

 

Джерело: Патрульна поліція Волині.
Telegram Channel