Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Чоловік 15 років потайки від дружини знімався у порно  (Фото)

Отакої!

Фото maximum.fm.

Чоловік 15 років потайки від дружини знімався у порно (Фото)

За весь час спільного життя він жодного разу не говорив їй про своє захоплення

Дружина лише недавно виявила, що її чоловік захоплюється зйомками в жіночій спідній білизні і навіть заробляє на цьому. Незвичайна історія була опублікована на сайті Reddit, передає maximum.fm.

Читайте також: Затримали сутенера, який заманював українок за кордон для зйомок в порно.

Сьогодні я дізналася, що мій чоловік одягає накладні груди, жіночу спідню білизну і фотографується з секс-іграшками, щоб поділитися знімками в інтернеті.

Вона стверджує, що за весь час спільного життя чоловік жодного разу не говорив їй про своє захоплення. При цьому жінка згадала, що багато років тому знайшла у телефоні чоловіка знімок його сідниць в жіночій білизні, а також виявила в спальні кілька перук. Чоловік кожен раз знаходив правдоподібне пояснення її знахідок або віджартовувався.

«Сьогодні я дізналася, що мій чоловік одягає накладні груди, жіночу спідню білизну і фотографується з секс-іграшками, щоб поділитися знімками в інтернеті. Ми одружені дев'ять років і разом п'ятнадцять. Він каже, що займався цим ще до нашої зустрічі», – зазначила оповідачка.

Чоловік 15 років потайки від дружини знімався у порно - фото 442903

Днями оповідачка виявила в телефоні чоловіка секретну електронну пошту на жіноче ім'я, за допомогою якої з'ясувала, що він купував жіночу білизну, жіночий одяг і фалоімітатори, а також мав обліковий запис для занять вебкам. В результаті чоловік зізнався у пристрасті до кросдресингу і зазначив, що це приносить йому приблизно 200 доларів на місяць.

Жінка підкреслила, що її чоловік добре заробляє, а значить займається перевдяганням на камеру не заради грошей. Також вона додала, що чоловік хороша людина і турботливий батько. Оповідачка не хоче з ним розлучатися, однак не розуміє, чому чоловік так довго зберігав свій секрет.

Думки коментаторів з приводу ситуації розділилися. Одні радять жінці зберегти шлюб, звернувшись до психотерапевта, інші називають чоловіка брехуном і «повією».

 

Telegram Channel