Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині поліція і батьки кілька годин шукали хлопчика-щедрувальника

Малий ходив нічними вулицями в новорічному костюмі.

Фото suspilne.media.

На Рівненщині поліція і батьки кілька годин шукали хлопчика-щедрувальника

Дитину в підсумку знайшли близько першої ночі

На Рівненщині матір звернулась до поліції, бо її семирічний син пішов щедрувати та з ним втратився зв'язок. Випадок трапився у місті Здолбунів. Дитину в підсумку знайшли близько першої ночі, інформує Суспільне Рівне.

Реклама Google

Інцидент трапився 13-го січня. Як розповіла пресофіцерка поліції області Катерина Загурська, про зникнення сина 35-річна жителька Здолбунова повідомила близько 23-ї години. З її слів, хлопчик ще о 16-й годині пішов сам щедрувати й досі не повернувся. А після 19 години взагалі перестав виходити на зв’язок.

Зі слів пресофіцерки, на розшук дитини одразу орієнтували увесь особовий склад відділення у Здолбунові. Поліцейські опитували жителів міста, знайомих родини та шукали хлопчика в усіх районах.

Через дві години, близько першої ночі, дитину в новорічному костюмі, яка йшла вулицею Базарною, побачили поліцейські Антон Демченко та Валерій Поляков.

Малолітній зізнався, що захопився щедруванням, а телефон у нього розрядився. 

«Хлопчика привезли до райвідділу, де на нього вже чекали рідні. Малолітній зізнався, що захопився щедруванням, а телефон у нього розрядився. Утім, пообіцяв, що більше ніколи не залишатиме домівку», – прокоментувала випадок пресофіцерка Катерина Загурська.

Читайте також: Луцьком курсує «казкове» таксі

Із батьками провели профілактичну бесіду. Зазначимо, що інформацію про розшук дитини також публікували у місцевих інтернет-спільнотах.

Telegram Channel