Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Депутатка з партії Зеленського заявила, що Офіс президента співпрацює з Медведчуком

Ліза Ясько.

Фото Укрінформ.

Депутатка з партії Зеленського заявила, що Офіс президента співпрацює з Медведчуком

Про тісну співпрацю Офісу Зеленського з Медведчуком та підконтрольними йому телеканалами розповіла виданню НВ народна депутатка з фракції «Слуга народу», звільнена з посади голови делегації України у ПАРЄ Ліза Ясько

Вона також нагадала, що нардепи від ОПЗЖ Олег Волошин і Юлія Льовочкіна підтримують у ПАРЄ проросійську позицію.

«Раніше їхніх думок на засіданнях нашої делегації було нечутно. Їх всього 2 з 24. Однак під час операції з мого усунення вони були серед лідерів. Досвід делегатів від ОПЗЖ показує, що їх мета грати проти України, як це показало голосування за повернення російської делегації до ПАРЄ», - нагадала Ясько.

«За декілька днів до звільнення мав місце прямий тиск на мене з будівлі, де нині працює Андрій Єрмак»

«Втім, варто говорити не лише про ПАРЄ, а загалом про співпрацю, яка прослідковується у частини депутатів СН з ОПЗЖ. Є ціла низка депутатів з ОПЗЖ, які ефективно співпрацюють з ОП, а між Банковою та підконтрольними Медведчука налагоджена комунікація», - говорить Ясько.

Ясько вважає, що повернення Росії у ПАРЄ стало перемогою Кремля. «Повернення Росії до ПАРЄ  стало їхньою потужною перемогою — діркою в санкційному режимі, і вони прагнуть закріпити цей успіх», - наголошує Ліза Ясько.

Реклама Google

Вона також повідомила про тиск з Офісу Зеленського.

Читайте також Експерт вважає, що партія «За майбутнє» веде нечесну гру у питаннях тарифів.

«За декілька днів до звільнення мав місце прямий тиск на мене з будівлі, де нині працює Андрій Єрмак», - говорить Ясько.

«Деякі колеги по фракції влаштовували істерику, дізнавшись про мої законопроекти щодо невизнання окупації Криму та встановлення відповідальності за заперечення агресії РФ, оскільки це засмутило б їхніх промосковських парламентських «товаришів», - також повідомила представниця монобільшості.

11 січня Єлизавету Ясько звільнили з посади голови української делегації ПАРЄ, за це проголосували представники «Слуги народу», ОПЗЖ та групи «За майбутнє».

Джерело: НВ.
Telegram Channel