Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Небайдужі просять владу порятувати на Теремнівських ставках птахів

Не будьте байдужими до долі беззахисних птахів.

Фото: Serhii Severin

Небайдужі просять владу порятувати на Теремнівських ставках птахів

Із 9 лебедів на водоймі залишилося 5. Четверо - загинули

В найближчі дні в нас в Луцьку дуже низькі температури, які приведуть до замерзання малих річок та ставків. Замерзне і Теремнівський ставок, який став після очищення улюбленим місцем відпочинку багатьох лучан і не тільки.

На ставку оселилися дуже багато різних, різнокольорових, грайливих, качок і неймовірно красивих, дружніх лебедів, яких було 9, а залишилось 5. Четверо з них загинуло з різних причин. Вони не полетіли в теплі краї і залишились на ставку, бо ми люди, їх приручили- підкормлюючи. Зараз виникає небезпека, що вони можуть замерзнути, якщо не допомогти їм перенести ці морози. Про це пише у фейсбуці Сергій Северін.

Зараз виникає небезпека, що вони можуть замерзнути, якщо не допомогти їм перенести ці морози.

«Звертаюсь, в першу чергу, до посадових осіб місцевої влади вирішити це питання. На мою думку, ви можете залучити відповідні служби та фахівців, які компетентні, як це зробити і допомогти птахам. Користувачам соцмереж, прошу максимально поширити це звернення. Представників влади, прошу проінформувати громадськість, яким не байдужа доля беззахисних птахів, які реальні кроки будуть прийняті, для їх порятунку. Дякую за підтримку та допомогу», - йдетьься у дописі Сергія Северіна.

Читайте такожУ Луцьку врятували родину лебедів, які примерзли до криги (відео)

 

 

Telegram Channel