Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Заварили чаю, пішли в двори»: як ковельський мер по людях ходив

Представляли проєкти реконструкції разом із заступниками, проєктантом і представниками житлово-комунального господарства.

Фото Ігоря Чайки.

«Заварили чаю, пішли в двори»: як ковельський мер по людях ходив

Новообрана міська влада міста залізничників організувала громадські слухання по-новому: не кликала мешканців до себе, а ходила до них

Ковельський міський голова Ігор Чайка разом з помічниками ходив у двори містян обговорювати реконструкцію міста. «Заварили чаю, пішли в двори, що на Незалжежності, Вербицького, Смирнова і Міцкевича. Перед виборами у мене в деяких були зустрічі, знаю про очікування людей щодо капітального ремонту» - написав мер Ковеля Ігор Чайка у фейсбуці 16 січня.

 

 Якраз і представляли проєкти реконструкції разом із заступниками, проєктантом і представниками житлово-комунального господарства.

«Обіцяв, що будемо разом обирати остаточний варіант, вислухаємо побажання мешканців, внесемо свої пропозиції», - запевнив Чайка.

«Обіцяв, що будемо разом обирати остаточний варіант, вислухаємо побажання мешканців, внесемо свої пропозиції. Бо в когось у дворі утворився смітник в закинутій прибудові. Хтось хоче зовсім забрати альтанки, тож тут потрібне додаткове опитування. У третьому дворі необхідна найміцніша бруківка: тут часто їздять великогабаритні вантажівки.

 

 Погодили, що на Міцкевича, 3 і Незалежності, 80 у дворах будуть спортивні майданчики, а на Смірнова - дитячий. Усі - з тими комплектуючими,які назвали самі мешканці.

Реклама Google

Знаєте, що порадувало? Наші люди значно активніше беруть відповідальність за стан своїх будинків! Потрохи рухаємося до розуміння, наскільки важливі ОСББ.

Читайте також: У Ковелі обговорили проблеми атошників

А поки що враховуємо всі побажання, робимо правки. Щойно праведемо тендери та дозволятимуть погодні умови - розпочнуться роботи. Дякую всім, хто прийшов поспілкуватися!», - завершив пост Чайка.

Telegram Channel