Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Києві замерз двірник ЖЕКу (Фото)

Чоловіка знайшли мертвим в покинутому автобусі без вікон на дитячій площадці.

Фото: greenpost.ua.

У Києві замерз двірник ЖЕКу (Фото)

Тепер комунальники удають, що перший раз про нього чують

Шокуючий за своїм цинізмом й нелюдяністю випадок стався у Києві. У столиці на смерть замерз двірник з Індії, якого звільнив і не пустив додому за речами ЖЕК. Про це пише  greenpost.ua

На Героїв Космосу, 1 знайшли тіло замерзлого 37-річного чоловіка. Ним виявився двірник, який працював тут останні два роки, але був родом з Індії. Жив чоловік у підвалі, яке перетворив на житлове приміщення.

Реклама Google

Кілька днів тому, за повідомленнями місцевих жителів, індуса госпіталізували з аневризмою. Два дні він пролежав без свідомості під крапельницею, після чого повернувся додому. Але ЖЕК чоловіка через втрату працездатності звільнив, підвал закрив на ключ і не пустив його туди. А у двірника там залишилися речі, одяг, гроші та смартфон.

Якимось чином чоловік опинився в одному кросівку, штанях і сорочці, з перемотаною головою на вулиці. У підсумку після морозної ночі двірника знайшли мертвим в покинутому автобусі без вікон на дитячій площадці.

Жив чоловік у підвалі, яке перетворив на житлове приміщення.

Трохи більше про замерзлого на морозі двірника розповіли безпосередньо його колеги. Повідомляє «Сегодня».

«Ми його звали Аптаром, хоча як саме правильно вимовляється його ім'я – це сказати складно. Йому було 37 років, родом він був з Індії, там у нього сім'я. Він справді допомагав нам, двірникам, отримував за свою роботу якісь невеликі гроші, але чи був влаштований офіційно – це питання до нашого керівництва, – розповіла нам одна двірничка, що відмовилася називати своє ім'я. – Подейкують, що він хворів на епілепсію, міг іноді випити. При цьому був місцевим улюбленцем, а мені – як син. Коли йому стало зле тиждень тому, одна з двірничок викликала йому швидку, його забрали в лікарню. Через два дні після перебування в лікарні його начебто виписали. За іншими даними, він пішов звідти сам. Захотів повернутися в підвал на ніч, але той вже був закритий».

 

 У місцевому ЖЕКу, який розміщується на вулиці Якуба Коласа, 15-Б, керивництво ховається від журналістів, а працівники говорять, що взагалі не знають такого чоловіка й він в них ніколи не працював. У така відповідь абсолютно різниться з тим, що неофіційно розповіли нам двірники і місцеві жителі.

«Він дійсно прибирав наші двори, іноді ми його просили за невелику винагороду перенести громіздкі речі. Був дуже доброю і безвідмовною людиною. Можливо, що ЖЕК просто відхрестився», – розповіла мешканка будинку на проспекті Леся Курбаса.

За її словами, в Аптара в Індії залишилися мама і брат.

Ситуацію прояснили в поліції Святошинського району Києва, де не тільки підтвердили смерть двірника-іноземця, а й повідомили, що шукають можливих винуватців у його смерті.

 

 «Відкрите і розслідується кримінальне провадження за статтею «Вбивство». Про померлого відомо, що він дійсно офіційно не працював в цьому ЖЕКу, але все ж мав до нього стосунок. Нам в ЖЕКу сказали, що ключі від його комірчини у нього були. Крім того, ми не відкидаємо, що слідчі зможуть перекваліфікувати статтю на «Залишення в небезпеці», але поки нам не надходило відповідної заяви», – говорить пресофіцер Святошинського управління поліції Тетяна Мельник.

За її словами, поліція вже проінформувала представництво Індії в Україні, дипломати пообіцяли після закінчення судово-медичної експертизи взяти на себе витрати, пов'язані з похороном цього чоловіка.

Telegram Channel