Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Під час святкової літургії біля церкви на лавочці помер чоловік

Подробиці смерті встановлюються.

Фото zaxid.net.

Під час святкової літургії біля церкви на лавочці помер чоловік

Правоохоронці ще встановлюють точну причину смерті, однак вже заперечили поширену у соцмережах інформацію про те, що він замерз до смерті

Під час святкової літургії на Богоявлення у подвір'ї львівської церкви св. Йосафата помер 53-річний львів'янин. Відомо, що він прийшов на ранкову службу у церкві, близько 10:00 йому раптово стало погано, тож він вийшов на вулицю, сів на лавку біля церкви, де невдовзі і помер. Парафіяни одразу викликали медиків, які після приїзду підвердили смерть. 

Про нещасний випадок на подвір'ї церкви св. Йосафата (вул. Замарстинівська, 134а) стало відомо із інформації очевидців у соцмережах. В усіх повідомленнях стверджувалося, що чоловік замерз до смерті, а деякі сайти навіть повідомили, що чоловік помер, чекаючи на безкоштовну їжу. Втім, і настоятель церкви, і правоохоронці кажуть, що ця інформація неправдива.

Він прийшов до церкви, йому раптово стало зле, він сів на лавку і помер.

Очевидці у соцмережах повідомили, що чоловік замерз до смерті, але правоохоронці заявили, що це неправдива інформація.

Реклама Google

Читайте також: Померла 37-річна голова депутатської фракції (Фото).

Настоятель Церкви св. Йосафата отець Ігор Безкостий розповів ZAXID.NET, що інцидент у церкві стався близько 10:00. «Сьогодні було освячення води, цей чоловік, як мені розказували парафіяни, був у церкві, де йому стало зле. Йому допомогли вийти на вулицю, посадили на лавку і він помер. Викликали медиків, тоді викликали поліцію, як це і має робитися. Але ми не могли його навіть накрити, поки тіло не оглянули правоохоронці», – розповів священник Ігор Безкостий.

Речниця львівської поліції уточнила, що чоловік є міцевим мешканцем і йому було 53 роки.

«Попередньо встановлено, що він прийшов до церкви, йому раптово стало зле, він сів на лавку і помер. Зараз правоохоронці відправили тіло на експертизу, яка встановить точну причину смерті. У соцмережах пишуть, що він замерз і чекав у черзі на їжу, не знаю, звідки таке беруть, але всі такі повідомлення є неправдивими», – сказала Світлана Добровольська.

Telegram Channel