Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Футболіст із Луцька не може обрати між Росією і Україною

Тимощук – за мир у всьому світі.

Фото korrespondent.net.

Футболіст із Луцька не може обрати між Росією і Україною

«Мій дім у Санкт-Петербурзі»

Колишній капітан збірної України прокоментував російсько-українські відносини в інтерв'ю спортивному ЗМІ gol.ru, передає УНІАН.

«Є політичні висловлювання і відносини. Намагаюся це не коментувати. Будь-який мій коментар буде сприйматися неадекватно з боку багатьох людей. Вважаю, як би там не було, повинен бути мир у всьому світі. Будь-яка війна - горе для кожної зі сторін конфлікту. Хочу, щоб ніколи не було горя ні в одній країні світу», - вважає екс-хавбек «Баварії». 

Реклама Google

Є політичні висловлювання і відносини. Намагаюся це не коментувати. Будь-який мій коментар буде сприйматися неадекватно з боку багатьох людей.

Спортсмену байдуже на критику, каже, що стійкий до неї. 

Нагадаємо, почесний громадянин Луцька Анатолій Тимощук «сколорадився».

«Критика після переходу в «Зеніт»? Я в цілому досить стійкий до критики і мало звертаю уваги на те, що пишеться в інтернеті. Те, що там бачиш і можеш відчути, зроблено, щоб роздути якусь ситуацію і сенсацію. І багато гравців говорять: «Все, що пишуть, - це не правда». Чутки, плітки - це маркетингові або рекламні ходи. У Санкт-Петербурзі знаходиться моя сім'я, з якою я щасливий. На даний момент наш дім і наші думки пов'язані з Санкт-Петербургом. Що б кому б не хотілося - скільки людей, стільки й думок», - підбив підсумки Тимощук.

Джерело: УНІАН
Telegram Channel