Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Зеленський платитиме стипендію лучанину, який не зміг поїхати на «Євробачення» через карантин (Відео)

Вітаємо.

Фото: youtube.com

Зеленський платитиме стипендію лучанину, який не зміг поїхати на «Євробачення» через карантин (Відео)

Ігор Діденчук грає більш як на 30 музичних інструментах

Указ про призначення стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва підписав Володимир Зеленський сьогодні. Серед стипендіатів - 22 письменників, 89 митців у сфері музичного мистецтва (серед них і Ігор Діденчук з Луцька), 28  митців у сфері театрального мистецтва, 25  митців у сфері образотворчого мистецтва, 10 митців у сфері хореографічного мистецтва, 14 митців у сфері естрадно-циркового мистецтва та 6 митців у сфері кіномистецтва.

Ігор Діденчук сопілкар гурту – вихованець Волинського училища культури і мистецтв. Він грає більш як на 30 музичних інструментах. 

Ігор Діденчук з Луцька учасник  електрофольк-гурту Go_A (укр. Ґоу_Ей), що поєднує український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та потужний гітарний драйв. Колектив в лютому 2020 року пройшли національний відбір на «Євробачення-2020» з піснею «Соловей». На жаль, міжнародний пісенний конкурс було скасовано через карантин. 

Ігор Діденчук сопілкар гурту – вихованець Волинського училища культури і мистецтв. Він грає більш як на 30 музичних інструментах. Він активний учасник ансамблю народної музики викладачів. У 2017–2018 роках навчав дітей грі на сопілці у Гіркополонківській музичній школі. А ще наш земляк досліджує фольклор — ​їздить по селах, записує пісні, які виконують бабусі.

 

 Читайте такожНапередодні власного Дня народження патрульний знайшов набитий грошиськами гаманець (Фото)

 «Мій син - стипендіат . Пишаюся», – написала у фейсбук-сторінці мама хлопця Оксана Діденчук. Указ набирає чинності з 1 січня 2021 року.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel