Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Талановитий бандурист з Волині отримуватиме президентську стипендію (Відео)

Творчих успіхів!

Фото з фейсбук-сторінки Тінь сонця.

Талановитий бандурист з Волині отримуватиме президентську стипендію (Відео)

Владислав Ваколюк - учасник рок-гурту «Тінь сонця»

Указ про призначення стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва підписав Володимир Зеленський сьогодні. Серед стипендіатів у сфері музичного мистецтва – Влад Ваколюк з Любомля. Хлопець - учасник фолк-метал-гурту «Тінь Сонця».

«З самого дитинства любив музику. З трьох років співав, а з 10 почав грати на бандурі. Коли вступив в Волинський коледж культури і мистецтв, зрозумів, що бандура - це моя душа. І я твердо вирішив зв'язати своє життя з цим прекрасним мистецтвом. Є студентом Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського», - так про себе написав музикант у фейсбуці. 

Хлопець - учасник фолк-метал-гурту «Тінь Сонця».

Колектив зробив значний вклад в розвиток української фолк-музики та патріотичної пісні, традиціій та древніх обрядів українців. Гурт відомий широкій публіці завдяки виступам на головних українських open-air фестивалях, а також завдяки композиції «Козаки», під яку виходив на ринг український боксер Олександр Усик, та яка стала музичним символом Національної збірної України з футболу на Євро-2016.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel