Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині чоловік вкрав у сусідки велосипед і продав

Із заявою про крадіжку до правоохоронців звернулася місцева жителька.

Фото: поліція Волині.

На Волині чоловік вкрав у сусідки велосипед і продав

На Волині затримали чоловіка, який поцупив із чужого подвір'я велосипед. Подія сталася днями у селищі Люблинець, що на Волині

Про це повідомили в Ковельському районному управлінні поліції.

Із заявою про крадіжку до правоохоронців звернулася місцева жителька. Як розповіла поліцейським волинянка, з її приватної власності зник велосипед марки «Мінськ» вартістю 1 000 гривень.

Із заявою про крадіжку до правоохоронців звернулася місцева жителька.

Поліцейський офіцер громади оперативно встановив особу порушника. Ним виявився 43-річний сусід заявниці. У поліції кажуть: чоловіка неодноразово судили за аналогічні злочини. Викрадений велосипед волинянин встиг продати. Велосипед поліцейські вилучили та повернуть власниці.

За фактом крадіжки за частиною 2 статті 185 ККУ слідчі розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Реклама Google

Нагадаємо, раніше волинські правоохоронці розповідали, як вберегти велосипеди від крадіжки. Поліцейські кажуть, що статистика розкриття крадіжок велосипедів у Луцьку не є найліпшою. Однак, наприкінці грудня 2020 року на Волині розпочав роботу ситуаційний центр поліції. Тепер в одному приміщенні знаходяться чергова частина, диспетчери та оператори, які спостерігають за ситуацією в області через виведені на екран зображення з 585 камер.

Telegram Channel