Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на п'ятницю, 22 січня: найкращим синоптиком цього дня є порося, яке випустили з хліва

Слухайте рох-рох-прогноз погоди!

Фото ogorodnikam.com

Погода на п'ятницю, 22 січня: найкращим синоптиком цього дня є порося, яке випустили з хліва

Якщо намагатиметься сховатися назад, наближаються морози та снігопади

Якою буде погода на Волині завтра:

22 січня у Луцьку буде мінлива хмарність. Без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 6-8º тепла.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 4-9º тепла.

Найтепліше 22 січня було у 1993-му році – плюс 9,4 градуса, найхолодніше – у 1963-му та 2006-му роках – мінус 21,5 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять святого Полієвкта. У народі про цей період січня говорили так: «Росте день у січні — росте і холод», що вказувало на наближення лютого, який вважався найхолоднішим місяцем зими. Спостерігали наші пращури цього дня за домашніми тваринами: якщо вони, випущені у двір, намагатимуться повернутися до хліва — бути незабаром снігу та холоду.

Прогноз погоди на післязавтра:

23 січня синоптики також прогнозують мінливу хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5º тепла, вдень 4-9º тепла. 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel