Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Марина Порошенко про реконструкцію столичного центру реабілітації для людей з інвалідністю: потреба у таких закладах вдесятеро більша

Марина Порошенко обговорила перші необхідні кроки для початку робіт з реконструкції закладу та терміни проведення робіт.

Фото ЄС.

Марина Порошенко про реконструкцію столичного центру реабілітації для людей з інвалідністю: потреба у таких закладах вдесятеро більша

Лідер команди «Європейської Солідарності» у Київській міській раді Марина Порошенко провела виїзну робочу зустріч щодо вивчення потреби у реконструкції приміщень Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Подільського району м. Києва

Заклад функціонує з 2008 року і обслуговує дітей та молодь з функціональними обмеженнями віком від 7 до 35 років. Нині на обліку в Центрі перебуває 154 особи з інвалідністю, проте загальна потреба є значно більшою, адже в районі мешкає близько 13 тисяч людей з інвалідністю.

 

 

Нині на обліку в Центрі перебуває 154 особи з інвалідністю, проте загальна потреба є значно більшою, адже в районі мешкає близько 13 тисяч людей з інвалідністю.

Проект реконструкції був розроблений ще 2 роки тому, загальна вартість – 70 мільйонів гривень. Проте через відсутність фінансування роботи так і не розпочалися. Цього року на реконструкцію Центру в бюджеті міста передбачено 40 мільйонів гривень.

Спільно з першим заступником голови Подільської РДА Сергієм Коваленком та начальником управління соціального захисту населення Подільської РДА Світланою Бернадською Марина Порошенко обговорила перші необхідні кроки для початку робіт з реконструкції закладу та терміни проведення робіт.

 

 Читайте також «Ми, канєшно, за українську...»: про проспект Волі в Луцьку, уліцу Лєніна, й не тільки​.

«Ми будемо максимально сприяти, щоб такі соціальні об’єкти були в пріоритеті столиці, і на базі цього закладу було створено справді сучасний Центр комплексної реабілітації для людей з інвалідністю», – наголосила Марина Порошенко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel