Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що подарувати на День батька?

Цікавим подарунком може стати букет зі смаколиків — фруктів, овочів, ковбаси, горішків тощо.

Фото blog.eva.ua.

Що подарувати на День батька?

Якщо ви знаєте, коли День батька святкують в Україні, то зможете заздалегідь підготуватися до цього свята. Придумати подарунок для тата не завжди легко, але є безліч способів подарувати йому радість та тепло. 

Коли та навіщо святкують День батька?

День батька святкують в третю неділю червня. Це свято було запроваджене за ініціативою американки Сонори Смарт. Вона звернулася до влади США в 1909 році з проханням запровадити свято — День батька. Так кожен, хто вдячний своєму татові, матиме нагоду нагадати йому про свою любов та тепло. Як не дивно, уряд дійсно відгукнувся на цю пропозицію, і вже в 1910 році в календарі з'явилося нове святе.

Головне завдання та зміст Дня батька — виразити татові любов, вдячність та підтримку.

Спочатку вшановували лише тих, хто був змушений самостійно виховувати дітей, без матері. Та згодом усіх татусів стали вітати зі святом. В Україні воно набуло популярності лише декілька років тому. 

Актуальні подарунки для тата

Головне завдання та зміст Дня батька — виразити татові любов, вдячність та підтримку. Це можна зробити дуже різними способами. Просто символічно привітати, зателефонувати чи надіслати листівку. Можна влаштувати зустріч, спільну вечерю або обід. А також можна додати приємний подарунок.

Якщо вітання готує маленька дитина, то найкраще зробити щось своїми руками. Листівка, малюнок, аплікація — усе це стане символом любові, розуміння, тепла. Можна власними руками приготувати для тата сніданок, спекти пиріг або будь-яку його улюблену страву.

Дорослі діти можуть скористатися такими ідеями:

  • посуд із написами;

  • футболки, сорочки, светри;

  • книги;

  • смачний букет;

  • сертифікати на дозвілля.

Чашки або тарілки з написами «Найкращому татові» завжди будуть нагадувати людині про те, що її люблять та цінують. Напис також можна розмістити на одязі або просто подарувати одяг, який тато із задоволенням носитиме. На будь-якій книзі можна розмістити вітальний напис або вкласти листівку між сторінками видання.

Цікавим подарунком може стати букет зі смаколиків — фруктів, овочів, ковбаси, горішків тощо. Також можна подарувати сертифікат на покупки та враження.

 
Telegram Channel