Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що подарувати дівчині на день Святого Валентина

14 лютого буде діяти знижка -14% на ювелірні прикраси!

Фото zolotoy-standart.com.ua.

Що подарувати дівчині на день Святого Валентина

Щорічно кожен закоханий чоловік і жінка з трепетом чекають всесвітньо відоме свято всіх закоханих – День Святого Валентина

Нарередодні 14 лютого представники сильної половини людства переймаються основним питанням: «Як знайти найкращий подарунок своїй коханій?». Оскільки кожна дівчина чекає презент безпосередньо цього дня.

Ні для кого не таємниця, що всі жінки люблять ювелірні прикраси. Тому в статті коротко розглянемо історію появи «свята» кохання і відзначимо найкращі ідеї подарунків на Валентинів день у вигляді коштовностей.

Коротка історія появи дня закоханих

Звичай відзначати день любові виник більше 16 століть тому. Свято було названо на честь християнського священника – Валентина. Справа в тому, що за часів правління в Римі Клавдія II, імператор видав указ, що забороняє солдатам брати шлюб. Правитель вважав, що любов заважає військовим тверезо мислити, адже тоді вони ставлять сім'ю на перше місце, а боротьбу з ворогом - на друге.

Однак Валентин не побоявся імператорського указу, таємно він продовжував вінчати закохані парочки. Його прозвали ангелом-хранителем любові. На жаль, Клавдій дізнався про «злочин» священника і наказав його стратити. Але люди не забули про хороші вчинки Валентина і стали відзначати в цей день «свято любові».

Кращі ідеї ювелірних подарунків коханій дівчині на Валентинів день

Презенти на день закоханих коханій жінці повинні бути не просто красивими, але наповненими змістом і любов'ю. Ювелірні вироби – ідеальний варіант без зайвих слів сказати своїй коханій про свої щирі почуття і наміри.

Викликати захоплення у дівчини можуть такі подарунки:

  1. Каблучка на заручини з діамантом - незмінна класика, яка ніколи не стане банальною. Якщо збираєтеся зробити пропозицію свого жінці, то такий подарунок буде романтичним в такий день. В асортименті https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/koltsa-dlya-pomolvki-s-brilliantom/ є різні моделі обручок – з маленьким діамантом, більшим каменем, в білому золоті або ж червоному і т. д.

  2. Кільця, кулони, сережки у формі головного символу любові - серця. Такий подарунок належно оцінить молода дівчина, а золоте сердечко здатне розтопити навіть серце Снігової Королеви.

  3. Вироби з романтичним гравіюванням або написом. Наприклад, буде доречним кулон або кільце з написом «Love», «I love you» і т. д.

  4. Підвіски-Шарми для браслетів - Шарми можуть бути як зі срібла, так і золота, зі вставками з каменів або у формі серця і інших фігур. Такий подарунок підійде молодій, активній дівчині та допоможе вам зізнатися в симпатії до неї.

  5. Кулони з ангеликами-купідончиками. Як відомо, купідон є символом свята любові, його зображають на багатьох сувенірах, прикрасах. Будь-яка дівчина оцінить такий романтичний сюрприз, чи це срібний, чи навіть золотий кулон. Вибирайте аксесуар виходячи з дорогоцінного металу, якому надає перевагу дівчина.

Де можна купити ювелірні подарунки на 14 лютого

Онлайн-гіпермаркет ювелірних прикрас «Золотий Стандарт» пропонує вам вибрати і купити подарунки на День Валентина у вигляді коштовностей. У широкому асортименті каталогу можна знайти кільця, браслети, сережки, ланцюжки, чоловічі персні, кулони, кольє та інші вироби.

Поспішаємо вас потішити, що в «Золотому Стандарті» з 1-го по 14 лютого буде діяти знижка -14% на ювелірні прикраси! Зробіть не тільки оригінальний подарунок, а й добре заощадьте! Залишиться ще й на квіти...

Telegram Channel