Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Хто керуватиме поліцією в Турійську

Заступник начальник Турійського відділення поліції В’ячеслав Мартинюк призначений заступником начальника Ковельського районного управління поліції.

Фото Ірини КОВАЛЬЧУК.

Хто керуватиме поліцією в Турійську

Депутатам Турійської громади представили керівника новоствореного сектору поліції

Перед початком третьої сесії Турійської селищної ради обранцям громади представили новопризначеного керівника сектору поліції, нещодавно створеного на базі районного відділення поліції.

Спочатку до слова запросили підполковника поліції В’ячеслава Мартинюка, який певний час обіймав посаду заступника начальника Турійського відділення поліції, був начальником Іваничівського відділення, а нині призначений заступником начальника Ковельського районного управління поліції.

Штат працівників Турійського сектору поліції складатиметься із 21 працівника.

В’ячеслав Мартинюк зауважив, що у зв’язку з укрупненням районів відбувся завершальний етап реформування органів та підрозділів національної поліції України, що, в свою чергу, стало причиною створення нових підрозділів та структур поліції.

Він зазначив, що з 11 січня нинішнього року Турійську територіальну громаду вже обслуговує Ковельське районне управління поліції, така структура як Турійське відділення поліції – ліквідована. На її базі створений сектор поліцейської діяльності, який включає в себе групи патрульного реагування та дільничних офіцерів поліції, які є працівниками Ковельського управління.

Реклама Google

Штат працівників Турійського сектору поліції складатиметься із 21 працівника. При цьому В’ячеслав Мартинюк зазначив, що якість обслуговування населення Турійської громади від цього не постраждає, оскільки Ковельське районне управління поліції доукомплектоване і на кожний виклик звідти виїжджатиме оперативно-слідча група. На завершення В’ячеслав Мартинюк представив депутатам селищної ради новопризначеного керівника Турійського сектору поліції – капітана Юрія Крайніка.

Ірина КОВАЛЬЧУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel