Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинський постачальник «Волиньгаззбут» ціну за газ у лютому поставив таку, як сказав уряд

Знайшлася можливість здешевити газ.

Фото pixabay.com.

Волинський постачальник «Волиньгаззбут» ціну за газ у лютому поставив таку, як сказав уряд

Обмеження ціни буде діяти на період карантину у лютому – березні. В платіжках за січень ціна газу буде 9,92 грн за кубометр

Постачальники газу в Україні, зокрема й на Волині, 26 січня оприлюднили свої тарифи за газ на наступний місяць – лютий. Компанія «Волиньгаззбут» встановила ціну – 6,99 грн, проти 9,92 грн в січні. Інформацію про нову вартість газу компанія опублікувала на своєму сайті.

ТОВ «Волиньгаз збут» дотримується Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2021 №25 та постачатиме блакитне паливо за регульованою ціною.

ТОВ «Волиньгаз збут» дотримується Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2021 №25 та постачатиме блакитне паливо за регульованою ціною. Обмеження ціни буде діяти на період карантину у лютому – березні 2021 року. За лютий клієнти компанії отримають платіжки з ціною 6,99 грн за куб м. В платіжках за січень ціна газу буде 9,92грн за кубометр.

 

 У компанії нагадують, що різке зростання ціни газу взимку мало об’єктивні причини і було спричинено різким здорожчанням газу у світі, зокрема і в Європі.

В інших українських постачальників можна зустріти й дещо менші ціни, наприклад 6,88 грн у «Megawatt» чи 6,90 у постачальника «Енергетичнi ресурси України».

Читайте також: Міненерго: побутові споживачі переплатили газзбутам за пів року 8,4 млрд

Кабінет міністрів 18 січня ухвалив рішення стосовно встановлення з 1 лютого 2021 року на період дії карантину ціни на природний газ на рівні 6,99 гривні за кубометр для побутових споживачів.

Telegram Channel