Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Путін хворий, у Росії де-факто почався період трансферу влади, - українська розвідка

Путінізм залишиться навіть якщо Путіна не буде.

Фото Цензор.НЕТ.

Путін хворий, у Росії де-факто почався період трансферу влади, - українська розвідка

На тлі проблем зі здоров'ям президента Росії Володимира Путіна в Росії почався період трансферу влади

Такі дані оприлюднені в «Білій книзі» Служби зовнішньої розвідки України, передає Цензор.НЕТ.

«На тлі все більш очевидних проблем зі здоров'ям В. Путіна, помітною складності для нього фізично виконувати публічні функції глави держави, в Росії де-факто почався період трансферу влади», - йдеться в даних розвідки.

При цьому у відомстві вважають, що Росія, навіть за умови відходу Путіна, продовжить агресивну політику проти України. Також в країні буде процвітати «путінізм»».

При цьому у відомстві вважають, що Росія, навіть за умови відходу Путіна, продовжить агресивну політику проти України. Також в країні буде процвітати «путінізм».

Розвідники зазначають, що цілі Росії щодо України залишаться незмінними, і агресор далі намагатиметься тримати Україну в сфері свого впливу і не допустити вступу в ЄС і НАТО.

Читайте також Суд заборонив вшановувати пам'ять визначного волинянина за позовом Портнова​.

«Незалежно від конкретного варіанту («Путін - довічний президент», «Путін - лідер нації», «Путін – тандем», «спадкоємець Путіна» тощо), базовий сценарій на середньострокову перспективу передбачає збереження в Росії державної моделі «путінізму» з Путіним або без нього», - йдеться в «Книзі».

Джерело: Цензор.НЕТ.
Telegram Channel