Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Мені погано, хочу викинутись з вікна»: на Волині врятували життя чоловіку, який хотів вчинити суїцид

Іванна врятувала друге життя.

Фото поліції Волині.

«Мені погано, хочу викинутись з вікна»: на Волині врятували життя чоловіку, який хотів вчинити суїцид

«Мені погано, я хочу викинутись з вікна...Якщо маєте хвилинку, можете поговорити зі мною?». Операторка служби «102» Іванна уже не вперше чує схожі слова. Нещодавно вона кілька хвилин «тримала» співрозмовника, який мав намір скоїти самогубство. Тоді чоловіка врятували, наряд поліції прибув вчасно

Сьогодні, обідньої пори, до поліції знову зателефонував ковельчанин та повідомив про намір вчинити суїцид. Фінансові проблеми, негаразди в сім’ї, зловживання алкоголем –  про весь «букет» своїх проблем чоловік розповідав Іванні. Вона тим часом сформувала картку-завдання, направила диспетчеру, який спрямував на вказану адресу найближчий наряд патрульної поліції Ковеля.

Фінансові проблеми, негаразди в сім’ї, зловживання алкоголем –  про весь «букет» своїх проблем чоловік розповідав Іванні.

«Головне набратись сили і терпіння, звернутись до лікувального закладу,» – казала чоловіку Іванна. – Заспокойтеся і не робіть нічого такого, про що ви зараз надумали.

«Я стою біля вікна і хочу випригнути, – сумно продовжував громадянин.

«Не робіть цього, краще поговоріть зі мною. Можете розказати мені будь-що. Ви єдиний захисник для своїх двох доньок, тому не маєте права цього робити. Їм потрібен батько. Вихід є завжди, яка б життєва ситуація не була», – заспокоювала диспетчерка.

Реклама Google

Це була дуже професійна, тонка і правильна розмова, яка врятувала життя волиняниу. Буквально за 4 хвилини у двері заявника постукали. Це був наряд патрульних. Нині чоловіка доставили в лікарню на обстеження, його життю нічого не загрожує.

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel