Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Фотограф зґвалтував неповнолітніх: його жертвам – 8-12 років

Волинь-нова

Фотограф зґвалтував неповнолітніх: його жертвам – 8-12 років

Триває досудове розслідування

Сумська місцева прокуратура 27 січня затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо 31-річного фотографа з Полтавщини. Чоловіка звинувачують у низці злочинів проти статевої свободи та недоторканості 7 малолітніх.

Зловмисник пообіцяв звозити дитину в «Макдональдс», однак відвіз її на орендовану квартиру.

Мовиться про зґвалтування 9-річної дівчинки та розпусні дії щодо ще 6 дівчат віком від 8 до 12 років, передає novyny.24tv.ua.

Що з'ясувало слідство про перший випадок

31 липня 2020 року чоловік приїхав на Сумщину до 9-річної дівчинки. З нею він познайомився в інтернеті. Зловмисник пообіцяв звозити дитину в «Макдональдс», однак відвіз її на орендовану квартиру.

Там чоловік зґвалтував її (саме так слідчі кваліфікують дії сексуального характеру з його боку). Більш того, він продовжив писати дівчині. Намагався домовитися з нею про наступну зустріч і попросив привести подружку.

Реклама Google

Читайте також: У старшокласника зупинилося серце на уроці фізкультури (Фото).

Ця переписка вже відбувалась під контролем правоохоронців. Останні оперативно встановили особу ґвалтівника та затримали його.

За місцем проживання затриманого виявили та вилучили пістолет STALKER-M906 калібру 9 міліметрів і 18 патронів калібру 9 міліметрів.

Деталі про інших жертв ґвалтівника

Доки чоловік перебував під вартою, слідство встановило ще 6 дівчат віком від 8 до 12 років, з якими він вчиняв розпусні дії.

 

Telegram Channel