Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Герасимов нагадав Юлії Тимошенко про Лазаренка і загравання з Путіним

«Не знаєте, де брати гроші? Ухвалюйте законопроект «Європейської Солідарності» 4585 і спрямовуйте додаткові 7 мільярдів гривень з утримання силовиків, кортежів та державних дач Зеленського на субсидії».

Фото ЄС.

Герасимов нагадав Юлії Тимошенко про Лазаренка і загравання з Путіним

Влада Зеленського, злякавшись обурення громадян, вирішила запозичити пропозицію «Європейської Солідарності», повернути пільговий тариф на електроенергію і збільшити субсидії

Про це з трибуни Верховної Ради заявив співголова фракції Артур Герасимов. Він також нагадав про те, хто і коли підписав кабальні газові контакти Тимошенко-Путіна, через які Кремль тиснув на Україну.

Якщо ми вже торкнулися газу – сьогодні з цієї трибуни про тарифи, газ та совість нам вирішила розповісти людина, яка дуже розбирається в газі. «Газова принцеса Лазаренка», через дії якої держава понесла збитки на мільярди доларів.

«Коли влада Зеленського необґрунтовано підвищила ціни на газ та забрала у найбідніших пільговий тариф на електроенергію – «Європейська Солідарність» розробила чіткий план допомоги населенню. А вчора з’явилась ця постанова, яка фактично повторює стратегію «Європейської Солідарності» щодо подолання тарифної кризи. В постанові пропонується збільшити субсидії і повернути пільговий тариф на електроенергію», – констатував Герасимов.

«Не знаєте, де брати гроші? Ухвалюйте законопроект «Європейської Солідарності» 4585 і спрямовуйте додаткові 7 мільярдів гривень з утримання силовиків, кортежів та державних дач Зеленського на субсидії», – закликав Герасимов.
Він наголосив – також дуже важливо заборонити купівлю російської електрики та газу.

«Якщо ми вже торкнулися газу – сьогодні з цієї трибуни про тарифи, газ та совість нам вирішила розповісти людина, яка дуже розбирається в газі. «Газова принцеса Лазаренка», через дії якої держава понесла збитки на мільярди доларів. Доказом цього є перемога України в Стокгольмському арбітражі, коли ми повернули більше 4 мільярдів доларів, які після «хі-хі» з Путіним вона переплатила Кремлю і за які Кремль купував зброю і вбивав наших воїнів», – зазначив Артур Герасимов.

Читайте також Le Monde: в Україні розчарування від президентства Зеленського​.

«Сьогодні нас знову хочуть посадити на російську газову голку і на російські газові схеми. «Європейська Солідарність» не дасть цього зробити ані «газові принцесі», а ні її телефонним абонентам», – резюмував співголова фракції.

Джерело: Європейська солідарність.
Telegram Channel