Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Росія підкуповувала колишнього очільника Міжнародного союзу біатлоністів повіями та поїздками на полювання

Отакої!

Фото twitter.sportspro

Росія підкуповувала колишнього очільника Міжнародного союзу біатлоністів повіями та поїздками на полювання

Не на одному лише допінгу все трималося...

Екс-очільник Міжнародного союзу біатлоністів Андрес Бессеберг за приховування позитивних допіг-проб російських спортсменів отримував послуги проституток та поїздки на полювання. 

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Міжнародний союз біатлоністів.

Джерело Міжнародного союзу зазначило, що 74-річному Бессебергу замовляли повій російські посадові особи в якості хабара. Коли екс-президент IBU приїжджав до Росії, то Бессеберга супроводжували повсюди молоді дівчата під виглядом перекладачів. На думку інформаторів, ці жінки були в сексуальних стосунках з Бессебергом. 

Коли екс-президент IBU приїжджав до Росії, то Бессеберга супроводжували повсюди молоді дівчата під виглядом перекладачів. На думку інформаторів, ці жінки були в сексуальних стосунках з Бессебергом. 

Це підтвердила колишній генеральний секретар IBU Ніколь Реш.

«Те, як Андерс поводився з цими дівчатами, показувало, що відносини у них інтимні», - сказала Реш.

Реклама Google

Сам Бессеберг у розмові з поліцією не заперечував той факт, що дійсно користувався послугами повій в Росії, і що вони, теоретично, могли бути підісланими російськими спортивними чиновниками. 

Більше того, Бессеберг заявив, що під час етапу Кубка світу в Ханти-Мансійську мав інтимний контакт з російською дівчиною, з якою познайомився на одному з бенкетів, побічно пов'язаних з організацією змагань. Дівчина сказала йому, що була стриптизеркою в нічному клубі і є фанаткою біатлону. 

На етапі Кубка світу в Тюмені в 2018 році норвежець знову зустрівся з цією дівчиною та повторно мав з нею інтим. Екс-голова запевняє, що жінка не була повією, оскільки він не платив їй грошей.

Також Бессеберг визнав, що багато разів бував у РФ на полюванні на запрошення Союзу біатлоністів Росії. Він підтвердив, що всі витрати в цих поїздках оплачували коштом Росії. 

«Докази говорять про те, що Андерс Бессебрг постійно займався протекцією російських інтересів в усьому, що робив. У цієї людини, на нашу думку, не було етичних цінностей та інтересів для захисту чистого спорту», - заявила організація. 

Читайте також: Хокеїст №1, канадієць українського походження Вейн Грецкі відгуляв 60-річний ювілей.

Telegram Channel