Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
За зустріч з мером Володимира-Волинського директор місцевого автопарку заплатив 2 тисячі гривень

«Благодійна кава» відбулася! 

Фото: Ігор Пальонка - голова Володимир-Волинської територіальної громади.

За зустріч з мером Володимира-Волинського директор місцевого автопарку заплатив 2 тисячі гривень

Проєкт «Благодійна кава» збирав кошти для потреб військовослужбовців

Учора Ігор Пальонка написав у фейсбуці, що мав зустріч з Володимиром Дячуком - людиною, котра придбала лот «кава з міським головою». 

«Благодійна кава» відбулася! Я запросив Володимира Дячука у свій кабінет незадовго після наради з перевізниками міста, тож була перша тема для обговорення. Володимир керує організацією «Володимир-Волинське АТП-10707» та ОСББ «Затишний дім», тому наше спілкування було не лише приємним, а й інформативним.

Так, ми детальніше обговорили бачення розвитку транспортної інфраструктури, і приємно визнати, що розмова була корисною, адже спілкувались безпосередньо з людиною, яка знає ці питання зсередини.

Також цікавою стала у розмові тема щодо функціонування ОСББ, які беруть участь у програмі «Енергодім». До слова, вони вже розпочали роботи, нещодавно, наприклад, встановили ІТП.

Мені важливо чути людей, які живуть у місті, щоб розуміти ваші нагальні настрої. Тож приємно, що нам вдалося зустрітися з переможцем лоту саме в такій неформальній атмосфері, хоча й у стінах міської ради. Дякую Вам, Володимире, за вибір, а Ользі Жигуновій - за організацію аукціону!» – розповів Ігор Пальонка.

Також цікавою стала у розмові тема щодо функціонування ОСББ, які беруть участь у програмі «Енергодім». До слова, вони вже розпочали роботи, нещодавно, наприклад, встановили ІТП.

Нагадаємо, автором ініціативи є володимирчанка Ольга Жигунова, має за мету «допомогти людям, які воюють на сході країни. Також є побажання закупити для них кілька електронних книг. На щось глобальніше можна буде сподіватися, коли буде відомо результат зустрічей», – йдеться на її сторінці.

Участь у проєкті взяв і голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка. 

«Активний, енергійний, справедливий, мудрий. Спорт – невід’ємна частина його життя, надає перевагу футболу, волейболу. Вільний час, якого, насправді, має не так багато, зазвичай присвячує своїм рідним, близьким, адже сімейні цінності - на першому місці. Нині ж у щоденнику планує записати зустріч з кимось з вас, аби долучитись до благодійної справи, адже переконаний, що для доброго діла завжди можна і треба знаходити час», – так був представлений учасник.

Читайте такожНа Рівненщині чоловік оголосив себе пастором і катував людей у підпільних реабілітаційних центрах (Фото)

Вартість зустрічі із політиком зупинилася на ставці 2000 гривень. Саме такою сумою поповнилася скарбничка благодійників від Володимира Дячука – директора «Володимир-Волинське АТП-10707» та ОСББ «Затишний дім». 

Telegram Channel