Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Поблизу Клевані на Рівненщині упіймали двох браконьєрів-«парашутистів» (Фото)

От зловмисники!

Фото rivnepost.rv.ua

Поблизу Клевані на Рівненщині упіймали двох браконьєрів-«парашутистів» (Фото)

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на вказане місце події

До Рівненського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення про те, що на р. Стубла, поблизу смт. Клевань Рівненського району, здійснюється незаконний вилов риби. Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на вказане місце події, повідомляє rivnepost.rv.ua.

Рибпатрульні спільно з патрульною поліцією затримали двох громадян, які здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову «парашут».

Рибпатрульні спільно з патрульною поліцією затримали двох громадян, які здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову «парашут». Громадяни не встигли завдати шкоди рибному господарству. Оформлено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються до передачі у районний суд для притягнення осіб до відповідальності. Знаряддя лову вилучено до рішення суду.

Реклама Google

Згодом під час обстеження водного об’єкта, поблизу с. Хотин Рівненського району зафіксовано рибалку, який ловив рибу, використовуючи 14 жерлиць, чим порушував Правила рибальства. На громадянина складено адмінпротокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

Читайте також: За місяць на Волині викрили 31 браконьєрство на воді.

Telegram Channel