Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Володимир-Волинському районі поліцейський нарубав дров бабусі і роздобув телевізор (Фото)

Справжній правоохоронець і добра людина!

Фото Нацполіції у Волинській області.

У Володимир-Волинському районі поліцейський нарубав дров бабусі і роздобув телевізор (Фото)

Жінка звернулася до правоохоронця за поміччю через те, що пиячить її син

У Володимир-Волинському районі поліцейські офіцери громади допомогли пенсіонерці, що опинилася у скрутних життєвих обставинах. Про це інформує у фейсбуці Володимир-Волинський районний відділ поліції.

В один з робочих днів до поліцейського офіцера Устилузької територіальнох громади лейтенанта поліції Олександра Дем‘яненко звернулась 82-річна мешканка села Микитичі, що у Володимир-Волинському районі. Жінка повідомила своєму офіцеру громади, що її син тривалий час зловживає алкогольними напоями та попросила провести з ним профілактичну бесіду.

Офіцер громади негайно вирушив до заявниці для вирішення проблеми. Прибувши за місцем проживання жінки, її сина він вже не застав але побачив на кухні зажурену бабусю. В той же час поліцейський помітив, що в будинку дуже холодно.

Аби хоч якось допомогти бабусі, правоохоронець пішов у двір та нарубав дров, щоб було чим розпалити грубку. Через свій похилий вік жінка не могла цього зробити.

 

 Пенсіонерка також розповіла поліцейському, що тривалий час в неї не працює телевізор, а коштів для ремонту немає, адже всі гроші син витрачає на алкоголь. Наступного дня Олександр Дем‘яненко разом зі своїм колегою офіцером Оваднівської територіальної громади капітаном поліції Андрієм Коколюком привезли бабусі телевізор.

Нині Олександр Дем‘яненко постійно відвідує цю сім‘ю.

З сином жінки поліцейські провели профілактичну бесіду. Він пообіцяв надалі доглядати за мамою та змінити свою поведінку.

Читайте також: У Володимирі планують мати комунальні маршрутки

Нині Олександр Дем‘яненко постійно відвідує цю сім‘ю. Він помітив, що ситуація поступово виправляється: син тверезий, в хаті тепло, бабуся Євгенія - з усмішкою на вустах.

 

Telegram Channel