Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Позбавлені премій луцькі чиновники вирішили взагалі не прибирати місто? (Фото. Відео)

Навіть маршрутки в шоці, від того, що робиться у місті.

Фото: Мирослава КОЗЮПА.

Позбавлені премій луцькі чиновники вирішили взагалі не прибирати місто? (Фото. Відео)

Уночі обласний центр Волині притрусило снігом

Станом на 9 ранку дороги в Луцьку не почищені від снігу, їх розбивають машини. А сніг на тротуарах розчищений в основному там, де це зробили двірники підприємств, установ чи торгових закладів. Зараз у них кипить робота:

Уранці міський Ігор Поліщук у фейсбуці написав:

«Шановні лучани та жителі прилеглих громад! Сьогодні вночі місто та дороги в прилеглих громадах від снігу чистило 11 одиниць техніки по тротуарах та 6 одиниць техніки по дорогах, також на зупинках громадського транспорту та пішохідних доріжках працює 60 двірників». На підтвердження свої слів виставив відео. Проте у коментарях люди зазначають, що роботи комунальників у місті не видно. 

Ольга Суровцева: «Не зрозуміло, де вони чистили. Центральні вулиці міста - Конякіна, Гордіюк, Відродження, Рівненська - вранці жодна не була почищена. О 8.00 їхати було не можливо. На дорогах просто каша».

Юрий Пантелеймонюк: «Пачистіть тротуар в с.Княгининок об'їзна, люди ногі ламають».

Сьогодні вночі місто та дороги в прилеглих громадах від снігу чистило 11 одиниць техніки по тротуарах та 6 одиниць техніки по дорогах, також на зупинках громадського транспорту та пішохідних доріжках працює 60 двірників

Галина Савостьянок: «Ківерцівська тротуари неможливо йти. Там не передбачено чистити?».

Реклама Google

Любов Грицуняк: «Супер,але ще в Теремно заїдьте,вулички і тротуар по Писаревському по чистіть».

Ольга Андрієвська: «Вчора прибирали сніг у с. Княгининок. Хай би їх воші загризли з таким прибиранням. Зверху на сантиметр згорнули, а решта місива залишилося. Для чого таке прибирання? Гроші списати?»

Читайте такожЗа зустріч з мером Володимира-Волинського директор місцевого автопарку заплатив 2 тисячі гривень

Анастасія Богданова: «Супер! Видно роботу! Сьогодні зранку йшла і вже Потебні чистили, аж йти було приємно. Дякуємо Вам за роботу!».

Нагадаємо, у вівторок, через недостатньо якісне прибирання доріг від снігу Луцький міський голова Ігор Поліщук зняв преміювання з двох посадовців Луцькради. Без премії залишаться начальник департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк та керівник комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк.

Telegram Channel