Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Прибічники Зеленського вже пропонують взагалі ліквідувати Верховну Раду

Немає слів...

Фото agropolit.com

Прибічники Зеленського вже пропонують взагалі ліквідувати Верховну Раду

Мовляв, Україні вистачить і одного лиш Президента...

Лариса Прокопишина зареєструвала на сайті Президента України електронну петицію доволі неоднозначного змісту.

«Пропоную Президенту Володимиру Зеленському ідею для 1-го референдуму: запитати в Народу України, яка форма правління має бути в Україні - Президентська чи Парламентська (очевидно, що Парламентсько-Президентська форма у нас не спрацювала).

Особисто я вважаю, що потрібно взагалі ліквідувати Парламент, обирати лише Президента, який і призначає/звільняє Уряд своїми Указами.

Особисто я вважаю, що потрібно взагалі ліквідувати Парламент, обирати лише Президента, який і призначає/звільняє Уряд своїми Указами. Саме Уряд пише законопроекти, схвалює їх, а Президент своїми Указами їх вводить в дію (або скасовує). Роботу Президента контролює Народ (через референдуми) та Верховний Суд (у якого буде частина функцій КСУ, а сам КСУ ліквідовується).

В умовах децентралізації це особливо актуально. Сенсу в Парламенті, який контролюється олігархами, взагалі немає. Уряд і ОП можуть створювати при собі професійні координаційні ради і напрацьовувати там рішення у спокійному режимі без всього цього ТВ-шоу під назвою «засідання ВР»», - йдеться в тексті петиції.

Читайте також: Українці пропонують офіційно називати вотчину Путіна «Московією», «Московщиною», або ж «Москаляндією».

Telegram Channel