Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Після похорону матері двоє молодших братів убили старшого через спадок (Фото)

Підозрюваних помістили в ізолятор тимчасового тримання. 

Фото thestate.com.

Після похорону матері двоє молодших братів убили старшого через спадок (Фото)

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

На Вінниччині двоє чоловіків побили старшого брата, внаслідок чого він помер. Причиною бійки став розподіл спадщини після смерті матері. Наразі зловмисники під слідством.

Про це повідомляють у Вінницькій обласній прокуратурі, передає vinbazar.com.

Троє рідних братів, після похорону матері, під час застілля почали сваритися з приводу майбутнього розподілу спадщини, зокрема, щодо того, кому дістанеться її будинок.

Читайте також: Загадково помер відомий артист. Його знайшли з порізаними венами (Фото).

Подія сталась 23 січня. Троє рідних братів, після похорону матері, під час застілля почали сваритися з приводу майбутнього розподілу спадщини, зокрема, щодо того, кому дістанеться її будинок. Однак 47-річний та 51-річний чоловіки не змогли домовитись зі старшим братом, після чого почали його бити. Від численних травм 61-річний постраждалий помер на місці. Подія сталася у будівлі, за яку сперечалися. 

Реклама Google

Намагаючись приховати сліди злочину, зловмисники прибрали в будинку та переконували поліцейських, що старший брат вночі прийшов додому побитий, а вранці помер. Підозрюваних помістили в ізолятор тимчасового тримання. 

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого). У разі доведення винуватості братам загрожує від 7 до 15 років в’язниці.

 

 

 

Telegram Channel