Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Полковника ЗСУ Криворучка, якого підлегла звинуватила в сексуальних домаганнях, звільнили у запас

Зам'яти справу в зародку таки не вдалося...

Фото УНІАН.

Полковника ЗСУ Криворучка, якого підлегла звинуватила в сексуальних домаганнях, звільнили у запас

Cлідство щодо полковника веде Нацполіція

Полковник Олександр Криворучко, військовий комісар Чернігівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки оперативного командування «Північ», звільнений з військової служби в запас. Раніше на домагання з його боку скаржилася його підлегла Ольга Деркач.

Раніше на домагання з боку Криворучка скаржилася його підлегла Ольга Деркач.

Про це йдеться в наказі головнокомандувача Збройних Сил України від 30 січня 2021 року, повідомило оперативне командування «Північ» на сторінці в Facebook, інформує УНІАН.

«Ступінь провини всіх учасників процесу буде встановлена судом», - повідомили в командуванні. Зазначається, що слідство щодо полковника веде Нацполіція.

У січні співробітниця Чернігівського обласного військкомату, підполковник ЗСУ Ольга Деркач повідомила журналістам про домагання з боку свого начальника Криворучка. Про це писало видання «Gorod.cn».

За її словами, Криворучко ліз до неї цілуватися і намагався помацати за інтимні місця, коли вона заходила до нього в кабінет.

Після розголосу цієї історії в ЗМІ Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак доручив військовій службі правопорядку провести службову перевірку за фактами скарги жінки-військовослужбовця.

Читайте також: У головнокомандувача ЗСУ та відомої волонтерки, голови Чернігівської ОДА народилася донечка.

Telegram Channel