Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Калюжа крові, перелом і розсічення: зірка відомого серіалу серйозно травмувався на зйомках (Фото)

Тепер акторові передбачено мінімум тиждень лікарняного режиму.

Фото Pixabay.

Калюжа крові, перелом і розсічення: зірка відомого серіалу серйозно травмувався на зйомках (Фото)

Тарасу Цимбалюку зламали ніс

Зірка серіалів «Кріпосна» і «Спіймати Кайдаша» Тарас Цимбалюк, який раніше розповів про свій стиль, отримав серйозну травму під час зйомок чергового проєкту. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Актор отримав закритий перелом кісток носа і розсічення, йому також накладали шви. Тарас поділився подробицями інциденту.

Так вийшло, що мій партнер не розрахував траекторію польоту руки, ще й трохи посковзувся і дав мені в ніс.

Читайте також: Загадково помер відомий артист. Його знайшли з порізаними венами (Фото).

«Ми знімали бійку, котру, як мені здалося, ми відточили... Але так вийшло, що мій партнер не розрахував траекторію польоту руки, ще й трохи посковзувся і дав мені в ніс... Одразу калюжа крові, закінчений на половині знімальний день і як результат – закритий перелом кісток носа, також наклали шви, бо ще й маю розсічення», – написав Тарас.

Тепер акторові передбачено мінімум тиждень лікарняного режиму, лікарі прописали йому п'ять препаратів. Тарас зізнався, що знімальні дні були розписані на два тижні наперед без вихідних, але життя внесло свої корективи.

«Від таких ситуацій жоден актор не застрахований. Але, звичайно, цей досвід варто прийняти до скарбнички і зробити правильні висновки. Тому, друзі, бережіть себе і своїх колег. Будьте здорові!» – сказав Цимбалюк.

 

 

Telegram Channel