Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Прапор Волині на карпатській трасі: результати індивідуальної гонки Чемпіонату України з біатлону серед юніорів та юніорок (Відео)

Федерація цього зимового виду спорту на Волині діє лише третій рік.

Фото ФБВ.

Прапор Волині на карпатській трасі: результати індивідуальної гонки Чемпіонату України з біатлону серед юніорів та юніорок (Відео)

Змагання тривають на навчально-спортивній базі зимових видів спорту «Тисовець» у Львівській області

Цього року Волинь на Чемпіонаті України з біатлону серед юніорів та юніорок представляють четверо юних спортсменів: двоє хлопців та двоє дівчат.

Сьогодні в індивідуальні гонці у хлопців на 15 км брав участь один учасник команди нашої області 16-річний Михайло Хміль.

Реклама Google

Юнак посів 26 місце серед 34 біатлоністів, зробивши 9 промахів. Першість ж у цій дисципліній здобув Арсен Бочок із трьома невлучними пострілами. Дві наступні сходинки п'єдисталу зайняли Степан Кінаш і Роман Боровик з 4 і 3 промахами відповідно.

Нагадаємо, Артем Прима виграв гонку переслідування на Чемпіонаті Європи з біатлону.

Юнак посів 26 місце серед 34 біатлоністів, зробивши 9 промахів. Першість ж у цій дисципліній здобув представник Чернігівщини Арсен Бочок із трьома невлучними пострілами. Це його, до речі, третє «золото» у трьох гонках. Дві наступні сходинки п'єдисталу зайняли харків’янин Степан Кінаш і сумчанин Роман Боровик з 4 і 3 промахами відповідно.

Telegram Channel