Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Офіцер громади організував школярці місце для дистанційного навчання у відділку поліції, бо вдома в неї немає інтернету

Оплески стоячи!

Фото Національної поліції.

Офіцер громади організував школярці місце для дистанційного навчання у відділку поліції, бо вдома в неї немає інтернету

Зараз у відділку розглядають варіант на постійній основі у «зеленій» кімнаті облаштувати робоче місце з інтернетом. Раптом ще комусь із школярів знадобиться така допомога

На Хмельниччині в селі Колибаївка поліцейський офіцер Дмитро Ільїн допоміг школярці, яка майже тиждень не могла навчатися, бо родина не мала доступу до інтернету, повідомляє Національна поліція України.

Дмитро працює офіцером громади, тісно співпрацює з місцевими освітянами. Вчителі розповіли поліцейському, що одна школярка цілий тиждень не відвідувала онлайн-заняття. Поліцейський зв'язався з родиною і виявилось, що дівчинка не має доступу до інтернету.

Вчителі розповіли поліцейському, що одна школярка цілий тиждень не відвідувала онлайн-заняття. Поліцейський зв'язався з родиною і виявилось, що дівчинка не має доступу до інтернету.

Тоді офіцер громади запропонував вихід із ситуації - навчатися у додатковому робочому приміщенні. Для школярки обладнали робоче місце, з ноутбуком та всіма необхідними програмами. І цілий тиждень дівчинка навчалась у відділку поліції.

Зараз у відділку розглядають варіант на постійній основі у «зеленій» кімнаті облаштувати робоче місце з інтернетом. Раптом ще комусь із школярів знадобиться така допомога.

Але найголовніше те, що поліцейський Дмитро запустив цілий ланцюг добра - з'явилось багато охочих, які хотіли б допомагати родинам, в яких склались складні сімейні обставини. Дмитро Ільїн зазначає, що люди телефонували й запитували, чим вони можуть допомогти і кожен пропонував те, що міг надати.

Читайте також: Поліція назвала можливу причину смерті рідкісних журавлів на Херсонщині.

Telegram Channel