Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Помічником Луцького міського голови став син судді

Назарій Храновський.

Фото з фейсбуку.

Помічником Луцького міського голови став син судді

Раніше він працював секретарем судових засідань відділу забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ Волинського апеляційного суду

Помічником Луцького міського голови Ігоря Поліщука став син голови Шацького районного суду Наталії Сушик – Назарій Храновський.

Про це пише «Сила Правди».

Нагадаємо, про призначення стало відомо 2 лютого на оперативній нараді в Луцькраді.

Назарій Храновський є сином голови Шацького районного суду Наталії Сушик. Зокрема, про це йдеться у декларації родинних зв’язків судді за 2016-2020 роки, що розміщена на сайті Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Наталію Сушик у 2018 році правоохоронці затримали під час отримання хабара у сумі 10 тис. доларів США. За версією слідства, гроші суддя одержала за посередництва тодішнього заступника міського голови Луцька Олександра Рачкова бууцімто за ухвалення позитивного рішення у справі раніше судимого волинянина.

У лютому 2019-го року цю справу закрили. Тоді адвокат Артур Мартіросян розповідав, що вину Рачкова та Сушик довести у суді не вдалося, оскільки хабар тодішньому заступнику мера нібито пропонував провокатор, «завербований» правоохоронцями. А прес-служба Шацького районного суду назвала відкриття справи проти Наталії Сушик «провокацією» та «фальсифікацією».

За інформацією Луцької міської ради, Назарій Храновський народився 15 серпня 1997 року у Луцьку. У 2020 році закінчив Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки.

З серпня до жовтня 2019 року був секретарем судових засідань Рівненського окружного адміністративного суду. З жовтня 2019 по липень 2020 року – секретарем судових засідань Господарського суду Волинської області. З липня 2020 по січень 2021 року – секретарем судових засідань відділу забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ Волинського апеляційного суду.

Читати такожУ Луцьку водій маршрутки образив матір загиблого воїна: його вимагають звільнити

Джерело: Сила Правди
Telegram Channel