Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На матір школяра склали адмінпротокол через знущання над однокласником

Після розгляду справи у суді матір кривдника має сплатити штраф.

Фото shaw.af.mil.

На матір школяра склали адмінпротокол через знущання над однокласником

Потерпілий хлопчик систематично зазнавав знущань

На Херсонщині поліцейські склали адмінпротокол щодо булінгу на матір 11-річного школяра, який ображав однокласника.

Зазначається, що подія сталася в одній зі шкіл Бериславського району.

Неповнолітній кривдник постійно словесно принижував однокласника, скидав його речі з парти, штовхав та погрожував побити.

Читайте також: У шкільній їдальні отруїлись близько 50 дітей.

«Перед уроком фізкультури побилися двоє 11-річних однокласників. Потерпілий прийшов додому та пожалівся матері на цькування, після чого жінка зателефонувала в поліцію. Ювенальний поліцейський перевірив інформацію, поспілкувався з учнями та педагогами. Факт булінгу підтвердився», – йдеться у повідомленні.

Реклама Google

Як з’ясувалося, потерпілий хлопчик систематично зазнавав знущань з боку однокласника. Що згодом підтвердили учні класу. А вчителі пояснили, що цей однокласник агресивно поводить себе з усіма дітьми, на зауваження вчителів та матері не реагує, жінка не може вплинути на сина.

«Неповнолітній кривдник постійно словесно принижував однокласника, скидав його речі з парти, штовхав та погрожував побити», – додали в поліції.

Стосовно матері кривдника був складений адміністративний протокол за ч. 3 ст. 173-4 «Булінг (цькування) учасника освітнього процесу» Кодексу України про адміністративні правопорушення. З хлопчиком ювенальний поліцейський провів профілактичну роботу. Після розгляду справи у суді матір кривдника має сплатити штраф.

 

Telegram Channel