Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
50-річний житель Рівненщини стріляв з рушниці по возі з краденою деревиною

І колоди, і зброю вилучили.

Фото Національної поліції України.

50-річний житель Рівненщини стріляв з рушниці по возі з краденою деревиною

На спецлінію «102» вчора, другого лютого, о 13:40 надійшло повідомлення 25-річного жителя села Половлі Вараського району про односельця, який стріляв по його гужовій підводі

Слідчо-оперативна група встановила, що о 07:30 у лісовому масиві урочища «Мезлози» 50-річний місцевий житель виявив двох односельчан, які гужовою підводою перевозили зрубану деревинуа. Чоловік стверджує, що після зробленого ним зауваження щодо законності походження деревини, між ним та молодиками, 31-річним і 25-річним жителями села Половлі, виник конфлікт. Спочатку його ображали словесно, а потім штовхнули.

Реклама Google
 

Чоловік не втримався на ногах, впав на землю та випадково здійснив один неприцільний постріл з рушниці, яку тримав у руках.

В цей час 50-річний чоловік не втримався на ногах, впав на землю та випадково здійснив один неприцільний постріл з рушниці, яку тримав у руках. На щастя, ніхто не постраждав — куля влучила у колесо підводи.

Під час огляду місця подія у лісовому масиві правоохоронці виявили гужову підводу, навантажену сімома сосновими колодами. Відповідного дозволу та документів на деревину у чоловіків не було.

За місцем проживання 50-річного жителя села Половлі слідчі вилучили рушницю, яку скеровуватимуть на експертизу. Правоохоронцям чоловік пояснив, що зброю придбав нещодавно, тож зареєструвати її ще не встиг.

Читайте також: Розірвали сумку: волинянку обікрали в маршрутці.

Усі обставини події встановлюють слідчі відділення поліції №1 (смт Володимирець) Вараського районного відділу у рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України за фактом хуліганства. 

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel