Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Володимир-Волинські патрульні отримали нові нагрудні камери

Камери отримали володимирські патрульні.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

Володимир-Волинські патрульні отримали нові нагрудні камери

Кілька років тому закупляли подібні камери, але більшість з цієї техніки вже непридатна до використання

Учора правоохоронці Володимир-Волинського відділу поліції отримали 9 нових нагрудних камер відеоспостереження, які необхідні для якісної роботи та допомагають при затриманні правопорушників. Дев’ять нових камер загальною вартістю 45 тисяч гривень придбали за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та сприяння народного депутата Ігоря Гузя, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Камери допомагають у роботі, адже навіть порушники спокійніше себе поводять, коли помічають у поліцейського нагрудну камеру.

Камери отримали володимирські патрульні. Кілька років тому, після реформування поліції, для них закупляли подібні камери, але більшість з цієї техніки вже непридатна до використання. Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Василь Майданюк зазначив, що камери допомагають у роботі, адже навіть порушники спокійніше себе поводять, коли помічають у поліцейського нагрудну камеру. Тим паче, нинішні камери сучасніші за попередні. 

Реклама Google

Принагідно обговорили інші потреби та проблеми поліцейських. Наразі, за словами міського голови Ігоря Пальонки, у цьому напрямку першочергово вирішують питання встановлення якісного відеоспостереження у Володимирі.

Telegram Channel