Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Юні володимирці зайняли призові місця на фестивалі-конкурсі у Хмельницькому

Фото kray.org.ua.

Юні володимирці зайняли призові місця на фестивалі-конкурсі у Хмельницькому

Учні Володимир-Волинської дитячої музичної школи беруть активну участь та здобувають призові місця в онлайн-конкурсах різного рівня

На Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв «HAPPY NEW YEAR» у місті Хмельницькому І місце у молодшій віковій категорії в номінації «Інструментальне мистецтво (фортепіано)» здобула учениця Володимир-Волинської дитячої музичної школи Єва Шаблевська (викладач – Ірина Терновецька).

У той же час серед дуетів І місце у номінації «Інструментальне мистецтво (дует) (фортепіано)» у змішаній дитячій віковій категорії присуджено Марії Барашовець та Анастасії Кожуховській (викладач – Ірина Терновецька).

І місце у молодшій віковій категорії в номінації «Інструментальне мистецтво (фортепіано)» здобула учениця Володимир-Волинської дитячої музичної школи Єва Шаблевська

Варто зазначити, що Єва Шаблевська посіла також І місце на відкритому фестивалі-конкурсі інструментальної музики «Зимова фантазія» у смт. Маневичі.

Читайте також: Маленька норвежка декламує вірш Лесі Українки для конкурсу у Княгининку

І місце у номінації «Струнні музичні інструменти» (вікова категорія 8-9 років) на Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Сяюча Зірка Різдва 2021» у місті Дніпрі зайняв Зореслав Митошоп (викладач – Ольга Манахова, концертмейстер – Людмила Козак).

Telegram Channel